Find Rullevogn blandt 96+ produkter

Priser og lagerstatus på nedenstående rullevogne er senest opdateret i dag (14/07 - 2024) kl. 09:03

Du er landet på Rullevogn.dk, det helt rigtige sted at finde rullevogne. Vi har udvalgt 96 af de bedste produkter hos 🇩🇰 danske forhandlere lige nu, så du er sikret et godt køb! ✅

OBS: Du kan også bruge vores filtre og sorteringsmuligheder som hjælp til at finde præcis det rullevogn tilbud du leder efter. ⭐

Du ser på 96 forskellige rullevogne fra 16 forskellige mærker:

Nulstil alle filtre
Billede af Petite Friture WEEK-END Rullevogn Sort

Petite Friture WEEK-END Rullevogn Sort

6725 kr.

5.001 kr.

Billede af Fatboy Jolly Trolley Rullevogn Med Lampe Tangerine

Fatboy Jolly Trolley Rullevogn Med Lampe Tangerine

6709 kr.

5.360 kr.

Billede af HAY Arcs Rullevogn Lav Eggshell

HAY Arcs Rullevogn Lav Eggshell

2049 kr.

1.575 kr.

Billede af Magis 360 Container 10 Rullevogn Grøn

Magis 360 Container 10 Rullevogn Grøn

7450 kr.

6.776 kr.

Billede af Rullevogn

Rullevogn

899 kr.

716 kr.

Billede af Magis 360 Container 10 Rullevogn Gul

Magis 360 Container 10 Rullevogn Gul

7450 kr.

6.767 kr.

Billede af HAY Arcs Rullevogn Lav Jade green

HAY Arcs Rullevogn Lav Jade green

2049 kr.

1.575 kr.

Billede af Magis 360 Container 5 Rullevogn Blå

Magis 360 Container 5 Rullevogn Blå

4191 kr.

3.806 kr.

Billede af YAMAZAKI Rullevogn Tower med 3 hylder - hvid

YAMAZAKI Rullevogn Tower med 3 hylder - hvid

1175 kr.

1.057,50 kr.

Billede af Normann Copenhagen Block Rullevogn Sort

Normann Copenhagen Block Rullevogn Sort

1949 kr.

1.434 kr.

Billede af Verpan Barboy Rullevogn Hvid

Verpan Barboy Rullevogn Hvid

7495 kr.

5.463 kr.

Billede af Køkkenvogn / rullevogn i stilsikkert look, 63x88x46 cm, sort

Køkkenvogn / rullevogn i stilsikkert look, 63x88x46 cm, sort

1199 kr.

1.099 kr.

Billede af GUBI Matégot Rullevogn Blød Sort

GUBI Matégot Rullevogn Blød Sort

5999 kr.

4.556 kr.

Billede af Magis 360 Container 5 Rullevogn Sort

Magis 360 Container 5 Rullevogn Sort

4191 kr.

3.415 kr.

Billede af Sika-Design Romeo Rullevogn Natur

Sika-Design Romeo Rullevogn Natur

3895 kr.

3.116 kr.

Billede af Normann Copenhagen Block Rullevogn Mørk Grå

Normann Copenhagen Block Rullevogn Mørk Grå

1949 kr.

1.325 kr.

Billede af Sika-Design Carlo Rullevogn Antik

Sika-Design Carlo Rullevogn Antik

3895 kr.

3.339 kr.

Billede af Normann Copenhagen Block Rullevogn Sort Ø45

Normann Copenhagen Block Rullevogn Sort Ø45

1949 kr.

1.434 kr.

Billede af YAMAZAKI Rullevogn Tower med 3 hylder - sort

YAMAZAKI Rullevogn Tower med 3 hylder - sort

1175 kr.

1.057,50 kr.

Billede af Verpan Barboy Rullevogn Lilla Grå

Verpan Barboy Rullevogn Lilla Grå

7495 kr.

5.463 kr.

Du kigger lige nu på 96 rullevogne fra 16 forskellige mærker. Brug filtrene øverst på siden for at indskrænke din søgning, eller klik på linksne her for at gå til den dedikerede brand-side: &Tradition Esschert Design Fritz Hansen Gubi Hay Home-It House Doctor Hübsch Nordal Normann Copenhagen Sika Design Songmics Verpan Work-It Yamazaki ferm LIVING

3 grunde til at du bliver glad for at have en rullevogn derhjemme, og 2 ting du skal overveje inden du køber en rullevogn

Man skulle ikke tro, at der kunne skrives en hel artikel om en rullevogn. I virkeligheden er en rullevogn jo bare en vogn med hjul på, kan man sagtens forledes til at tænke. Sagen er imidlertid den, at rullevogne har mange forskellige former og funktioner, og der kan derfor være mange gode grunde til at anskaffe sig en rullevogn. Læs mere her i artiklen, hvor du bliver præsenteret for 3 gode grunde til, at du bliver glad for at have en rullevogn derhjemme, og 2 ting du skal overveje inden du køber en rullevogn.

1) Du bliver glad for at kunne flytte planterne, når du støvsuger

Det gode ved rullevogne er som sagt, at de har hjul. Når noget har hjul på, er det nemt at flytte rundt. Hvis du har mange potteplanter, der f.eks. står på gulvet i stuen, kan det være svært at gøre ordentligt rent. Du skal bruge mange kræfter på at flytte planterne, hvis du skal kunne ordentligt til med støvsugeren. Hvis du køber små flade rullevogne til dine potteplanter, kan du nemt og uden problemer flytte potteplanterne, når du støvsuger. Fleksibiliteten bliver derved nemmere, du kan støvsuge hurtigere og du får færre løft, når du støvsuger. Det vil du med garanti blive rigtigt glad for.

2) Du bliver glad for fleksibiliteten i små rum, når ekstra skabet kan flyttes

Der findes også rullevogne, der har plads til opbevaring. De rullevogne ligner f.eks. så reoler eller små skabe, og så er der samtidigt hjul på. De små rullevogne er oplagte til brug i små rum som ekstra opbevaringsplads. Det kan f.eks. være i køkkenet i forlængelse af køkkenbordet, eller som en køkken ø midt i køkkenet. Det gode ved rullevogne er flytbarheden, så man kan stille den et sted, selvom man måske har brug for at komme til bag vognen fra tid til andet. Et andet eksempel kan være en lille rullevogn på badeværelset, hvor der kan opbevares toiletruller og håndklæder. På badeværelset kan det være meget rart at kunne flytte rullevognen, da badeværelset ofte kræver ekstra rengøring af hygiejniske årsager.

3) Det perfekte alt muligt skab

Rullevogne er i virkeligheden brugbare til alle mulige formål. Det kan f.eks. være et lille barskab i stuen, så man kan holde fest med vennerne. Det kan også være et lille ekstra skab på teenagerværelset, som kan være med til at dele rummet lidt op. Det er kun fantasien, der sætter grænser, og derfor vil du med garanti finde en funktion ved rullevognen, som du bliver glad for. Endnu bedre er det, at hvis rullevognen ikke længere tjener sit formål et sted, så kan den nemt bruges et andet sted.

Dette bør du overveje inden du køber en rullevogn

Der kan vær mange ting at overveje, når man skal igang med at købe rullevognen. Du er her i artiklen blevet præsenteret for grunde til, hvorfor du bliver glad for en rullevogn, og nu vil det mere handle om, hvordan du finder den, eller de rigtige rullevogne for dig. Derudover hvordan du sikrer dig, at du har gjort det bedste køb.

1) Overvej hvad formålet er med din rullevogn

For at finde den rigtige rullevogn, bør du overveje hvad formålet er. Der kan være behov for opbevaring i et rum, og derfor bør du lede efter en rullevogn, der f.eks. har skabe eller skuffer. Der kan være forskel på, om der er behov for skuffer, der kan lukkes af, eller om det bar handler om at kunne opbevare noget, så man kan se det. Det kan f.eks. være flot på badeværelset med en rullevogn, der er åben, så man kan se opbevaringen af håndklæder rullet flot sammen. På den måde bliver rullevognen en del af indretningen. På samme måde gælder det, hvis man gerne vil bruge rullevognen som barskab, at det kan være meget flot, hvis man kan se, hvad der er på barskabet. I andre tilfælde, som f.eks. ved opbevaring af madvare, vil det være dejligt med nogle lukkede rum på rullevognen.

2) Overvej om du vil købe den online eller i en fysisk butik

Der kan være fordele og ulemper ved enten at købe sin rullevogn i en fysisk butik eller online. Fordelen ved at købe den i en fysisk butik er klart muligheden for råd og vejledning. Det er imidlertid ikke synderligt nødvendigt med råd og vejledning til en rullevogn, da det mere handler om, hvad man selv gerne vil bruge rullevognen til. Der kan derfor både være tid og penge at spare ved at købe rullevognen online. Online har du mulighed for at kunne læse grundigt om vognen, nærstudere billeder og sammenligne mange rullevogne ved bare få klik. Der kan også være mange penge at spare, da man ofte kan finde de bedste tilbud online og sammenligne priserne mellem forskellige forhandlere.

Bør du handle rullevognen i en butik eller online?

Det er ikke ligefrem fordi vi mangler argumenter for hvorfor vi synes du bør købe din rullevogn på nettet - ellers havde vi ikke lavet rullevogn.dk. Men for at undgå at skrive en hel roman har vi skår det lidt ned - så har får du vores 3 bedste argumenter for at handle online.

Du sparer tid

Tid er penge siger man, og når du handler på nettet sparer du både tid og penge.

For ikke nok med at en rullevogn som regel er billigere når du køber den online - så går selve købet også meget hurtigere end det ville gøre hvis du først skulle ned i en butik og købe den. Så du sparer tid - og penge - ved at købe online.

Kan stadig få personlig betjening når du køber

Det gode ved at handle på nettet er at man nemt kan finde online guides til valg af den rigtige rullevogn, ligesom du kan her på rullevogn.dk. Her kan du så sidde i ro og mag og få vejledning, i et tempo der passer dig.

Tit vil vejledningen være lige så god eller bedre end den du får i butikken (sælgerne dernede kan jo ikke være eksperter i det hele) og har du opfølgende spørgsmål kan du altid kontakte webshoppen via deres telefonnummer eller chatfunktion.

Ofte fri forsendelse

Når du handler på nettet er der et postbud der skal fragte varen hjem til dig, og han skal selvfølgelig have løn.

Derfor koster det noget at få sendt din nye rullevogn hjem, og det har afholdt mange fra at handle på nettet trods de mange andre fordele. For det føles underligt og forkert at skulle betale ekstra, oven i varens pris. Det ved mange webhops efterhånden godt, og derfor kan du langt de fleste steder også få gratis levering, så længe du køber for et vist beløb, der varierer fra butik til butik.

Se også

Ud over rullevogn.dk driver vi også siden murpap.dk - prøv at giv den et besøg hvis du har tid.

Find det du mangler på rullevogn.dk

Vi hjælper dig med at finde de bedste produkter til de bedste priser. Vi har samlet mere end 151 produkter fra mere end 33 forhandlere, så du nemt kan finde det du leder efter. Vi har også samlet mere end 258 priser, så du kan sammenligne priser og finde det bedste tilbud. Alle priser er senest opdateret 2024-07-13 09:03:54.

2
Produkttyper
151
Produkter
18
Brands
33
Forhandlere
258
Priser

Vi tager forbehold for fejl og mangler i priser og produktinformation. Alle priser er inkl. moms og ekskl. fragt.